Met de zomer en de bijbehorende vakantie voor de deur, is het tijd om je wimpers en wenkbrauwen zomer-proof te maken. Lees: geen wimperkrultang, mascara of wenkbrauw make-up in je koffer, maar gewoon dagelijks wakker worden met donkere gekrulde wimpers en strakke wenkbrauwen die niet verdwijnen wanneer je in de zee of het zwembad duikt. Maak jouw wimpers en wenkbrauwen klaar voor zomer met onze nieuwe combi deals.

Combi deals: Je wimpers en wenkbrauwen zomer proof laten maken

Om kennis te maken met onze salon hebben we twee unieke combi deals voor je samengesteld zodat jij deze zomer kunt genieten van perfect gekrulde wimpers en strakke wenkbrauwen.

Lashlift & Browstyling Deluxe

Deze combinatie behandeling bestaat uit een lashlift inclusief verven en een browstyling Deluxe behandeling.

Een lashlift behandeling bestaat uit het krullen, liften en verven van de natuurlijke wimpers waardoor het gebruik van een wimperkrultang en mascara overbodig wordt.

Een Browstyling Deluxe behandeling bestaat uit het uitmeten van jouw wenkbrauwen met de zogenaamde brow mapping techniek. Middels deze techniek krijg je wenkbrauwen die passend zijn bij de botstructuur van jouw gezicht. De wenkbrauwen worden vervolgens volledig gestyled, geverfd en overtollige haartjes worden verwijderd met onze Wunderwax.

Normaal €94,- nu als combi deal voor €84,-

wimperlifting na foto - lash lifting inclusief tinting - flawlash haren groningen wimperlifting na foto - lash lifting - flawlash haren groningen

Lashlift & Browlift Basic

Deze combinatie behandeling bestaat uit een lashlift inclusief verven en een browlamination behandeling.

Een lashlift behandeling bestaat uit het krullen, liften en verven van de natuurlijke wimpers waardoor het gebruik van een wimperkrultang en mascara overbodig wordt.

Een Browlift, ook wel browlamination genoemd, bestaat uit het liften en verven van de wenkbrauwen. We corrigeren de vorm, onhandelbare wenkbrauwen of haren die naar beneden groeien voor optisch vollere, gelifte wenkbrauwen en een open look tot 6 weken lang!

Normaal €102,- nu als combi deal voor €92,-

Een tip om de behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen: kom altijd met een gereinigd gezicht en zonder make-up op je afspraak!

 

afspraak plannen