WAXING

Last van harde stoppels? Huidirritatie of ingegroeide haartjes? Wil jij graag dat het ongewenste haar langer wegblijft? Dan is waxing jouw behandeling!

WAXEN VERSUS SCHEREN

Scheren is nog steeds één van de meest bekende ontharingsmethodes. Bijna iedereen heeft wel eens een scheermes gebruikt, met wisselend resultaat. Door regelmatig een scheermes te gebruiken om ongewenste haren te verwijderen, zul je de huid beschadigen en last krijgen van irritaties. Los van dat het niet de beste ontharingsmethode is voor de huid zelf, kan het in sommige gevallen ook pijnlijke en lelijke plekjes achterlaten.

Waxen biedt een fijne oplossing om deze irritaties en wondjes te voorkomen. Doordat de haartjes op een professionele wijze uit de huid worden getrokken, wordt de huid zo min mogelijk belast. Onze Wunder Wax hecht alleen aan de haartjes zelf, waardoor er nooit extra huid wordt losgetrokken wanneer we de strip verwijderen.

Waxen zorgt voor een gladdere huid gedurende een langere periode. Bij scheren komen de haren dikker, stugger en sneller terug, omdat deze door het scheermesje bot worden afgesneden. De haartjes groeien na een scheerbeurt supersnel weer terug, waardoor je vaak na een dag of twee weer opnieuw kan beginnen. Doormiddel van waxen, halen we de haartjes inclusief de wortel weg, hierdoor blijven haren langer weg en komen ze een stuk dunner en zachter terug.

WAXEN VERSUS ONTHARINGSCRÉME

Waxen is niet alleen minder tijdrovend, maar ook minder schadelijk voor de huid dan het gebruik van ontharingscrème. Flawlash heeft een unieke wax, die bijna geen schadelijke middelen bevat. Dit is een ander verhaal bij ontharingscrèmes. Deze crèmes hebben vaak een chemische samenstelling en kunnen zorgen voor allergische reacties, verbranding van de huid en pijnlijke blaasjes.

Bij Flawlash in Haren hebben wij een wax die geschikt is voor elk huidtype, waardoor er een zeer kleine kans bestaat op huidbeschadiging. Ook weten onze professionele Wax Technicians precies hoe zij jouw huidtype moeten behandelen om het mooiste resultaat te behalen, zodat je met een stralende huid de deur uit loopt.

WAXEN VERSUS IPL/LASER

 

 

Waxen is in Nederland nog niet zo heel lang een trend. Toch is er al een nieuwere methode: laseren. Een laserbehandeling is een methode van ontharen waarbij scherpe lichtflitsen hitte door de haarschacht naar het haarzakje leiden, met als doel deze te vernietigen.

Anders dan bij waxen, is een optimaal resultaat sterk afhankelijk van de haarkleur en haartype en daarmee lang niet voor iedereen geschikt. Bovendien is, net als bij alle nieuwe methodes, de technologie omtrent IPL en laser nog niet uitontwikkeld. Waardoor de behandeling een zeker risico met zich meedraagt.

Tot slot zijn deze behandelingen vaak prijzig, tijdrovend, en geven ze geen garantie tot permanent gladde en haarloze huid. Wil je zeker weten dat je huid niet wordt aangetast? Kies dan voor de meer natuurlijke methode in onze wenkbrauwsalon in Haren: Waxen.

DE BEHANDELING

De wenkbrauwwax van Flawlash is de snelste manier om je favoriete features niet alleen te fatsoeneren, maar zelfs te perfectioneren.

Wil je een grotere oogopslag of je algehele look een lift geven? Die vervelende haartjes op je kin of bovenlip laten verdwijnen? Na onze waxing behandeling ga jij met een mooi en verzorgde uitstraling weer de deur uit. 

Een wax behandeling is al te boeken vanaf €12,- 

 

henna brows groningen haren