Meet the team

Team Flawlash Haren bestaat uit 3 perfectionisten met een passie voor haarverlengingen, nagels, wimpers & wenkbrauwen. 

Cassandra Pater

Lash, Brow & Nail professional + educator

Cassandra is de oprichter en eigenaresse van Flawlash Haren, de salon is ontstaan vanuit de passie & liefde die zij heeft voor beauty en samen met haar team streeft zij ernaar om elke klant met een glimlach en tevreden gevoel naar huis te laten gaan. Perfectionisme is haar kracht en ze zet dan ook maar al te graag de puntjes op ‘i’ voordat klanten de salon in Haren, Groningen verlaten. 

Cassandra gaat verder dan alleen het bieden van schoonheidsbehandelingen. Als erkend opleidingsinstituut geeft ze ook trainingen en workshops op het gebied van wimper- en wenkbrauwbehandelingen. Of je nu een ervaren professional bent die zijn vaardigheden wil uitbreiden of een beginner die de fijne kneepjes van het vak wil leren, bij Cassandra kun je terecht voor hoogwaardige trainingen die je naar een hoger niveau tillen.

Cassandra is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag van 09:30 tot 20:00 uur en op donderdag en vrijdag van 09:00 tot 13:30 uur. 

Cenitha Westra

Haarverlenging specialist

Cenitha is eigenaresse van Cenitha’s Hairextensions en huurt een stoel op locatie Flawlash Haren om haar werkgebied uit te breiden naar Groningen. Ze is gek op reizen, diepe gesprekken en heeft een prachtige zoon. Om die reden is zij alleen aanwezig in de even weken, op maandag, woensdag en vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur. 

Cenitha is gespecialiseerd in het plaatsen van haarverlengingen en daarnaast is zij verantwoordelijk voor al het knipwerk, de kleuringen en keratine behandelingen. Het is haar streven en passie om je haar zo natuurlijk mogelijk te laten lijken zodat jouw volume behandeling of verlenging niet van echt te onderscheiden is. Ze beheerst alle technieken om de juiste extensions treatment te vinden die perfect bij jou past!

 Wil jij een nieuwe look, langer of voller haar? Cenitha adviseert je graag! 

 

Sita Mulder 

nail tech & schoonheidsspecialiste

Sita is eigenaresse van Salon Sita en huurt op maandag van 09:00 tot 17:00 uur en op woensdag van 12:00 tot 20:00 uur een tafel bij Flawlash Haren. Afgestudeerd als schoonheidsspecialiste met een passie voor nagels, werkt ze hiernaast ook in de Wellness van The Market Hotel. Een ambitieuze jonge dame die je nagels omtovert in kunstwerkjes!

Naast de Natural Nail Treatment en Nailart, kun je bij Sita ook terecht voor wimper -en wenkbrauwbehandelingen:

  • Lash Lift & Tint|
  • Lash en/of Brow tint
  • Browstyling
  • Brow Lamination

Wil jij mooie, sterke nagels met kunstwerkjes erop? Sita adviseert je graag!