PRIJSLIJST

The first choice for lash, brow & nail lovers

henna brows groningen

ANNULEREN & NIET KOMEN OPDAGEN

Je kunt je afspraak tot maximaal 24 uur van te voren kosteloos verplaatsen of annuleren. Bel of Whatsapp hiervoor naar 06-48400473

Annuleer je de afspraak binnen 24 uur, dan berekenen wij hiervoor 50% van de behandeling. Annuleer je de afspraak binnen 4 uur, dan berekenen wij 100% van de behandeling aan jou door. 

Daarnaast werken wij met een no-show policy. Dit betekent dat wanneer jij niet komt opdagen op jouw geplande afspraak, wij de volledige behandelingsprijs aan jou doorberekenen. 

Lees onze algemene voorwaarden goed door voor aanvang van je afspraak. 

henna brows groningen haren henna wenkbrauwen

Ik ben niet de makkelijkste klant. Daarnaast hou ik niet van stilzitten ik was dus heel benieuwd hoe de behandeling bij Cassandra zou gaan.

Cassandra ging hier bijzonder goed mee om. Ze had wat extra tijd ingepland en ik voelde mij gelijk thuis in haar Salon.

Het werd een gezellige ochtend met een heel mooi eindresultaat en ik kan niet anders zeggen dan dat ik er erg blij mee ben! Over een paar weekjes ga ik dan ook terug om mijn wimpers bij te werken!

 

Shirley van Genderen Flawlash locatie Enschede

Dianne

Behandelingen: LVL Lash Volume Lift | Natural Nail Treatment

Al jaren loop ik rond met een allergie voor wenkbrauwverf, waardoor ik nooit mijn wenkbrauwen kon verven. Cassandra is mijn redder geweest. Dankzij haar persoonlijke betrokkenheid, kundigheid en uitstekende service heb ik nu een vast adres voor het shapen en verven van mijn wenkbrauwen.
Shirley van Genderen Flawlash locatie Enschede

Myrke

Behandeling: Browatyling Deluxe

Ik heb voor het eerst mijn wenkbrauwen laten doen bij Cassandra. Best spannend, als blondine zonder duidelijk aanwezige wenkbrauwen. Cassandra stelde me direct vanaf het begin op mijn gemak, dacht met me mee en vertelde stap voor stap wat ze ging doen. Een fijne eerste ervaring met aan het eind prachtige wenkbrauwen! Een fijne en gezellige sfeer. Bedankt!
Shirley van Genderen Flawlash locatie Enschede

Danielle

Behandeling: Browstyling Deluxe

Weer super fijn behandeld 😍

Joyce

Behandeling : LVL Lash Volume Lift

Heel zorgvuldig en precies! Prachtig resultaat en trots op mijn mooie nagels! Prettige sfeer in de salon met aardige medewerkers die de tijd voor je nemen

Ida

Behandeling: Natural Nail Treatment

Flawlash! Mijn behandeling, door Cassandra, was heel erg fijn. Warm welkom, je voelt je gelijk op je gemak en er wordt goed geluisterd naar je wensen. Na een duidelijke uitleg begint de behandeling en mocht je het ook tijdens de behandeling fijn vinden om te weten wat er gebeurt, laat ze je dat allemaal stap voor stap weten. Ik vond het vooral leuk om te zien hoe het “browmappen” in zijn werk gaat. Doormiddel van de lijntjes en mijn eigen wensen worden de perfecte wenkbrauwen gecreëerd.

Ik heb gekozen voor een browlamination en een lashlift. Inmiddels is het 4 weken geleden en ik ben nog steeds zo tevreden over het resultaat. Mijn wenkbrauwen hoef ik ‘s ochtend niet meer bij te kleuren en ik draag sinds de behandeling geen mascara meer.
Echt ideaal voor de drukke ochtendspits!

Mocht je twijfelen, ga het gesprek aan met Cassandra. Laat je informeren en ga daarna gewoon lekker in die stoel liggen!

x Nikki

Nikki

Behandelingen: Browlamination Deluxe | LVL Lash Volume Lift

Ik kan Cassandra echt aanraden. Naast dat ze super aardig is, is ze ook pietje precies. En dat is bij BIAB nagelstyling mega belangrijk. Ze kan heel goed gedetailleerd werken.

Shirley Vecht

Behandelingen: Natural Nail Treatment | LVL LasH Volume Lift

Cassandra van Flawlash Haren heeft mijn nagels weer prachtig gemaakt dmv Biab. Een prachtige salon met mooie en goede producten die ze gebruiken. Een keuze maken uit zoveel kleuren vond ik natuurlijk lastig, maar hier nam ze rustig de tijd voor. Daarnaast werkt ze super netjes en loop je meer dan tevreden de salon uit! Ik kijk alweer uit naar mijn volgende afspraak.

Sirkka

Behandelingen: Natural Nail Treatment | LVL LasH Volume Lift

THE PERFECT TEAM

CASSANDRA PATER

FLAWLASH LOCATIE HAREN, GRONINGEN

Shirley van Genderen Flawlash locatie Enschede

SHIRLEY VAN GENDEREN

FLAWLASH LOCATIE ENSCHEDE, TWENTE