Nagelbehandelingen

Een Natural Nail Treatment is er voor iedereen die graag mooie verzorgde natuurlijke nagels wil.

BIAB

Biab (builder in a bottle) is een nieuwe behandeling die je kan helpen om de natuurlijke nagels te laten groeien, te herstellen en te verstevigen. Een behandeling waarbij de nagels niet worden beschadigd en niet meer inscheuren.

VOOR WIE IS BIAB GESCHIKT?

Een BIAB behandeling is uitermate geschikt voor flexibele, zwakke, broze of beschadigde nagels, maar zeker ook geschikt voor wie geen lange nagels of kunstnagels wil, maar wel mooie verzorgde handen.

BIAB is een flexibele gel, die moeiteloos de bewegingen van de natuurlijke nagel kan volgen en zelfs kan meebuigen zonder dat er barsten of breuken ontstaan. Hierdoor is het een betere en sterkere versie van gelpolish.

De biab kleuren zijn er in mooie roze/nude tinten, perfect passend bij iedere huidskleur, zodat er niet perse een gelpolish over heen hoeft, maar dit kan uiteraard wel tegen meerprijs.

Met biab creëer je mooie, verzorgde nagels die er ook nog eens natuurlijk uitzien.

BIAB NABEHANDELING

Een nabehandeling vindt plaats na ongeveer 3 weken, zodat de nagels weer opgevuld, en weer in de gewenste vorm en lengte gevijld, kunnen worden.

GELPOLISH / GELLAK

Gelpolish is een nagellak waarin gel is verwerkt, dit wordt ook wel gellak genoemd. Integenstelling tot reguliere nagellak houdt gellak langer, waardoor je langer plezier hebt van je vers gelakte nagels. 

Je hebt keuze uit verschillende kleuren en het is meteen droog, dus geen beschadigingen meer aan je nagels op weg naar huis.

De nagels opvullen is niet nodig, gellak blijft 3 weken zitten. Na 3 weken kun je langskomen in onze salon in haren om een nieuwe kleur te kiezen voor je handen en/of voeten.

Gelpolish verwijderen

Gelpolish kun je er afweken met aceton (niet met remover). Je kunt het er ook met een zachte vijl afvijlen of dit laten doen in onze salons. Uiteraard kun je ook kiezen voor een nieuwe kleur. Zo blijf je verzorgde nagels houden.

 

Prijzen:

Gellak behandeling | handen of voeten inclusief verwijderen oude gellak €45,-
Gellak verwijderen €30,-
BIAB Natural Nail Treatment / Rubberbase

€55,

BIAB/Rubberbase verwijderen

€30,-

Nail Art Mini | 2 Vingers €2,50
Nail Art Midi | 4 vingers €5,-
Nail Art Maxi | 10 vingers €10,-