LASH LIFTING

6 weken lang, iedere ochtend opstaan met perfect gekrulde wimpers, zonder mascara te hoeven gebruiken? Say hello to our lash volume lift treatment inclusief tinting behandeling!

WAT IS LASH LIFTING?

Lash Lifting is een wimperbehandeling van de eigen wimpers, waarbij de eigen wimpers natuurlijk worden gelift zonder valse wimpers aan te brengen.  

De wimpers worden gelift doormiddel van siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden vanaf de haarwortel, waardoor een wimperkrultang en mascara overbodig worden. De vorm blijft ongeveer, afhankelijk van jouw wimpergroeicyclus, 6-8 weken zichtbaar.  

De LVL behandeling is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash Lifting-techniek worden de wimpers verlengd, om een  sprekende blik te krijgen.

 

DE VOORDELEN VAN LASH LIFTING

  • Resultaat blijft 6 tot 8 weken zichtbaar.
  • Je hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken.
  • Voelt licht en natuurlijk aan.
  • Ogen lijken groter.
  • Geeft een natuurlijke uitstraling.
  • Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.
  • Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.
  • Wimpers hebben nog nauwelijks verzorging nodig.

HET VERSCHIL TUSSEN LVL EN WIMPERPERMANENT

 

 

Met Wimperlifting van LVL Lashes liften we de natuurlijke wimpers. 
Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het geen gebruik van ‘schadelijke’ wimper krultangen die gebruikt worden bij wimperpermanent!


Wimperlifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor jouw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. LVL Wimper lifting is daardoor dus ook niet te vergelijken met  wimper permanent. Bij wimper permanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan, hierdoor breken de wimperhaartjes af, omdat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.

DE BEHANDELING

De wimperlifting van Flawlash is de snelste manier om je wimpers niet alleen te fatsoeneren, maar zelfs te perfectioneren.

Wil je een grotere oogopslag of je algehele look een lift geven? Na onze Lash Volume Lift behandeling ga jij met een gelifte, geverfde en verzorgde wimpers weer de deur uit. 

Een Lash Volume Lifting behandeling inclusief tinting is te boeken voor €57,- en neemt ongeveer 60 minuten in beslag.

wimperlifting - lvl - lash lifting - flawlash haren groningen - Cassandra pater