CURSUS Browstyling

Onderscheid jezelf van de rest en wordt een echte brow artist!

Flawlash Academy : exclusieve privé trainingen 

Vooruitstrevend trainen, dat is waar wij voor staan. Door goed om ons heen te kijken en te leren van de experts, hebben wij een unieke manier van opleiden ontwikkeld, een dag waarin jij voorop staat. Bij Flawlash is jouw persoonlijke ontwikkeling voor ons het belangrijkst. Met deze conclusie bieden wij een divers aanbod in wimper- en wenkbrauw trainingen voor de beginnende en de gevorderde wenkbrauw stylist. Dit kan een geweldige aanvulling zijn voor bijvoorbeeld in je salon. Maar ook wanneer je vanuit huis wilt starten of uitbreiden, zit je bij Flawlash Academy op het goede adres.

Bij elke cursus ontvang je een uitgebreide manual & starterkit. Deze is volledig door ons samengesteld en hiermee leer je alle ins & outs betreft de gekozen cursus. Elke cursus duurt maximaal 1 dag en bestaat uit een gedeelte theorie en praktijk. We houden niet van een bomvolle academy, en daarom kiezen wij bewust voor één-op-één trainingen, zodat we er voor jou kunnen zijn en je de aandacht kunnen geven die je nodig hebt op deze leuke, leerzame & intensieve dag.

Onze trainingslocatie in Haren, Groningen is gemakkelijk bereikbaar en er zijn gratis parkeermogelijkheden.

Flawlash haren beeldmerk nagelsalon, wimpersalon, wenkbrauwspecialist groningen haren wenkbrauw cursus

01

Privé Les

Geen volle zaal maar één-op-één trainingen met manual en starterskit voor meer aandacht zodat jij het beste uit jezelf kunt halen tijdens jouw leermoment.

02

6 maanden coaching

Ook na de training zul je veel moeten oefenen. Kom je ergens niet uit? No stress! Na de training krijg je maar liefst 6 maanden coaching. Stel al je vragen via de app en stuur foto’s ter beoordeling.

03

CURSISTEN VOORDEEL

Diploma binnen? Dan shop je bij ons de beste High Quality producten met extra voordeel.

WAT IS Brow Styling?

Browstyling is de manier waarop wenkbrauwen gemodelleerd, gekleurd en gestyled zijn. Hoe je wenkbrauwen styled is bepalend voor je uitstraling en gezichtsuitdrukking. Tijdens onze training browstyling gaan we je leren hoe je de perfecte wenkbrauwen kunt creëren! 

Wat leer je tijdens de training?

Wil je leren hoe je de perfecte wenkbrauwen kunt maken? Dan hebben wij de ultieme training voor jou!

Tijdens onze training Browstyling leer je de perfecte brows te tekenen en verschillende technieken om de wenkbrauwen te shapen en te modelleren. Zo leer je alles over verschillende hars- en epileer technieken, het op een milde, strakke en effectieve manier verven van wenkbrauwen en hoe je de finishing touch kunt creëren met brow make up.

Het hele proces begint bij het vormgeven van de wenkbrauwen. De vorm van de wenkbrauwen zijn bepalend voor je uitstraling, daarom nemen we hier uitgebreid de tijd voor. We leren je hoe je het best de perfecte vorm kunt bepalen bij elk type gezicht en daarna hoe je deze vorm kunt tekenen.

Vervolgens gaan we verder met technieken om de wenkbrauwen te shapen. Er zijn verschillende technieken zoals waxen, epileren en zelfs knippen. Deze technieken zullen tijdens de training aan bod komen. Ook gaan we dieper in op de verschillende manieren om wenkbrauwen te verven en de daarbij behorende kleurkennis.

We behandelen de theorie en gaan deze in praktijk brengen op een model. Hygiëne en veiligheid staan voorop tijdens onze trainingen.

Wat wordt er o.a. behandeld?:

 • Theorie & praktijk
 • Contra indicaties (wanneer pas je de behandeling wel/niet toe)
 • Product- en materiaalkennis
 • Hygiëne en verzorging
 • Vormgeven ( browmapping)
 • Shapen (waxen, knippen, epileren)
 • Browstyling op model

Ben je al werkzaam als lash-, browstylist of als schoonheidsspecialist en wil je deze behandeling ook aan kunnen bieden? Bij ons volg je de training in 1 dagdeel. We sluiten de opleiding af met een erkend certificaat.

Voor wie is de cursus browstyling?

 

Deze training is een ideale aanvulling voor in de salon wanneer je werkzaam bent als wimperstylist of schoonheidspecialist.

Heb je nog geen ervaring? Ook dan is deze training een aanrader! Stap voor stap leggen we de basis van browstyling uit.

Vanuit deze training kun je verder met de training Henna Brows of Brow Lamination.

Inhoud Browstyling Starterskit

Bij deze training ontvang je een uitgebreide manual waarin alle theorie beschreven wordt en een starterskit gevuld met HQ producten uit ons eigen assortiment.

Inhoud starterskit:

 • Didier Lab Cleansing foam
 • Mascara brushes 25x
 • Microbrushes 100x
 • Lippencils 25x
 • Didier Lab verf 2 kleuren
 • Didier Lab anti oxidant
 • Didier Lab tint remover
 • Mapping draad
 • Wenkbrauw schaartje en pincet
 • Verfbakje
 • Angled brush
 • Brow potlood.

Optioneel: Wax starterskit voor € 100 ex. BTW 

Inhoud:

Een zwarte waxpot met binnencontainer, onze favoriete Wax (voor gezicht én lichaam), voor- en nazorgproducten en spatels.

De kosten: €350,- excl. BTW

 

Dit is de prijs van de totale training inclusief starterskit t.w.v. €150,- en een uitgebreide manual. Betaling vindt plaats middels een factuur en dient voor aanvang van de cursus te worden voldaan. De genoemde prijs is exclusief BTW.

Waarom kiezen voor Flawlash trainingen?

Ervaren als we zijn, willen we onze kennis graag delen met de rest van de wereld. Zelf weten we hoe belangrijk het is om met state-of-the art materialen te werken, die ook nog eens een gezonde marge opleveren.

We willen niet alleen vrouwen in hun kracht zetten met onze salon behandelingen, we willen ook andere specialisten zelfvertrouwen geven. Door het overbrengen van kennis en de beste tools, om zo een betere wenkbrauwspecialist en ondernemer te worden. Dit resulteerd in een reeks cursussen voor de beauty- en wenkbrauwspecialst: Browstyling, Henna Brows, Brow Lamination en Lash Lift.

Flawlash haren beeldmerk nagelsalon, wimpersalon, wenkbrauwspecialist groningen

Ervaren trainers

De trainingen worden gegeven door ervaren stylisten.

Flawlash haren beeldmerk nagelsalon, wimpersalon, wenkbrauwspecialist groningen haren wenkbrauw cursus

6 maanden coaching

Binnen 6 maanden kosteloos terugkomen voor
vragen of extra ondersteuning.

Flawlash haren beeldmerk nagelsalon, wimpersalon, wenkbrauwspecialist groningen haren wenkbrauw cursus

Praktijk én theorie

Je oefent niet alleen de techniek, maar krijgt ook
theoretische kennis over de behandeling en producten.

Flawlash haren beeldmerk nagelsalon, wimpersalon, wenkbrauwspecialist groningen haren wenkbrauw cursus

Privé training

Veel persoonlijke aandacht en begeleiding. 

Flawlash haren beeldmerk nagelsalon, wimpersalon, wenkbrauwspecialist groningen haren wenkbrauw cursus

2 opleidingslocaties

Onze wimper en wenkbrauwtrainingen zijn te volgen op 2 verschillende locaties Nederland. Haren, Groningen of Enschede, Twente

Flawlash haren beeldmerk nagelsalon, wimpersalon, wenkbrauwspecialist groningen haren wenkbrauw cursus

High Quality trainingen en producten

Aandacht voor veiligheid, kwaliteit en verantwoordelijke behandelingen met hoogwaardige producten.

 

Dit zeggen onze cursisten:

Benieuwd hoe onze cursisten de trainingen ervaren? Bekijk hieronder wat ze zeggen.

Duidelijke uitleg. Neemt alle tijd voor je, ook veel goede tips wanneer iets niet gelijk lukt. Als heel prettig ervaren!!

Flawlash haren beeldmerk nagelsalon, wimpersalon, wenkbrauwspecialist groningen

Marielle

Cursist

Ik heb een cursus gevolgd. De theorie werd uitstekend uitgelegd. Tijdens de praktijk wordt alles stap voor stap doorgenomen met jou zodat je jouw handelingen goed kunt uitvoeren. Salon is lekker schoon en je wordt op een professionele manier behandeld. Ik raad het zeker aan!! Top!!

Flawlash haren beeldmerk nagelsalon, wimpersalon, wenkbrauwspecialist groningen

Jani A.

Cursist

Voor meiden die cursist willen worden, raad ik de Flawlash Academy echt aan. Zóveel begeleiding en aandacht, en vooral heel leerzaam.

Flawlash haren beeldmerk nagelsalon, wimpersalon, wenkbrauwspecialist groningen

Rachel M.

Cursist