BROW LAMINATION

Last van eigenwijze & stugge wenkbrauw haartjes?
Say hello to our BROW LIFT treatment

WAT IS BROW LAMINATION?

Brow lamination is verwant aan een wimperlift behandeling. Net zoals je een chemische lotion op je wimperharen zou smeren om ze voor een bepaalde periode te krullen – hetzelfde geldt voor de wenkbrauwharen. Brow lamination wordt dan ook wel Brow lift genoemd en is een behandeling waarbij de vorm van de wenkbrauwen met behulp van zachte chemische oplossingen gedurende 4-6 weken in de gewenste stand kan worden gebracht.

De behandeling maakt de wenkbrauwhaartjes gladder en lift de wenkbrauwen. Het mooiste is dat de brow lamination behandeling stugge haartjes temt en dunne wenkbrauwen er dik en vol uit laat zien. Hierdoor zien de wenkbrauwen er vol, symmetrisch en gedefinieerd uit. De lotions van Flawlash maken de wenkbrauwenhaartjes zachter en langer waardoor de wenkbrauwen wel 150% voller kunnen worden!

DE VOORDELEN VAN
BROW LIFTING

  • Resultaat blijft gemiddeld 4 tot 6 weken zichtbaar mooi
  • Optisch vollere wenkbrauwen
  • Geschikt voor elk haartype (wild, stug en gekruld)
  • Ideaal om kale plekken te coveren
  • Pijnloos en niet schadelijk voor de eigen huid en haartjes
  • Actieve ingrediënten: Stimuleert meer haargroei
  • Perfect te combineren met klassieke tint, hybridverf en Ombre Powder Brows
  • Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Heb je Semi Permanente Make-up en wil je Brow Lamination toepassen? Dit is mogelijk nadat de wenkbrauwen volledig genezing zijn na 6-8 weken.

IS BROW LAMINATION
GESCHIKT VOOR IEDEREEN?

Helaas is de brow lamination treatment niet geschikt voor iedereen.

Chemotherapie: een behandeling met chemotherapie zorgt ervoor dat het haar verzwakt en zijn kracht verliest. De haargroei kan tijdelijk verminderd zijn, daarom een contra-indicatie voor brow lamination

Alopecia: is een auto-immuunziekte die ervoor zorgt dat het lichaam haar verliest. Hierdoor zijn je wenkbrauwhaartjes te zwak en is de kans groot dat er na een brow lift geen haar meer over is.

Geschrokken huid: Als je schaafwonden, brandwonden of een gezwollen huid hebt is het niet aan te raden om een brow lamination te doen. Het kan de huid nog meer irriteren en een allergische reactie uitlokken.

Allergisch voor lijm: Ben je allergisch voor lijm? Dan is het niet verstandig om een brow lift behandeling uit te voeren. Een allergische reactie kan leiden tot haaruitval.

DE BEHANDELING

Natuurlijk beginnen we de afspraak met een intakegesprek waarbij we uitgebreid  jouw wensen en verwachtingen bespreken. Denk hierbij ook aan de vorm en de stand van de wenkbrauwharen. Daarna mag je plaatsnemen in de stoel, standje relax aanzetten en mij en de lotions hun werk laten doen.

Daarnaast geeft het verven van de wenkbrauwen het mooiste resultaat en ik raad dit eigenlijk altijd aan om te boeken. De lift blijft, afhankelijk van jouw haargroeicyclus, 4 tot 8 weken zitten. 

De Brow Lamination behandeling is niet voor iedereen geschikt. Twijfel je over de conditie van je wenkbrauwen? Stuur dan gerust een mail met een foto van je wenkbrauwen! Of gebruik de Whatsapp button onderaan de pagina. 

Een Brow Lifting behandeling is te boeken vanaf €37,- en neemt ongeveer 45 minuten in beslag. Bij een uitgebreidere behandeling zoals de Browlift Deluxe (waarbij we ook de wenkbrauwen mappen, waxen en verven) zijn we ongeveer 60 minuten bezig.

cursus browstyling groningen flawlash haren groningen wenkbrauwen verven en wimperlifting biab behandeling natural nail treatment groningen brow lamination brow lift