Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, behandeling en transactie tussen de Flawlash Haren en de klant waarop de beautysalon deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard, voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken.

AFSPRAAK

 • Het kan voorkomen dat je door overmacht 5/10 minuutjes te laat komt. Laat mij dit wel even telefonisch weten, zodat ik op de hoogte ben. De eindtijd van je afspraak blijft echter wel gewoon staan waardoor je behandeling korter zal zijn. Zo kunnen de klanten die na jou zijn ingepland wel gewoon op tijd starten.
 • Wanneer je 15 minuten of meer te laat komt en je behandeling niet meer gestart kan worden, ben ik helaas genoodzaakt de afspraak te annuleren. De volledige behandeling zal vervolgens in rekening worden gebracht. 

ANNULEREN OF NIET KOMEN OPDAGEN

Je kunt je afspraak tot maximaal 48 uur van te voren kosteloos verplaatsen of annuleren. Annuleer je de afspraak binnen 48 uur, dan berekenen wij hiervoor 50% van de behandeling. Annuleer je de afspraak binnen 24 uur, dan berekenen wij 100% van de behandeling aan jou door. Er wordt namelijk tijd voor de klant gereserveerd. De bovenstaande punten gelden ook indien de klant een andere behandeling wenst dan is afgesproken.

Er worden geen afspraken verzet of geannuleerd via e-mail, Facebook of Instagram. Bel of Whatsapp naar 0648400473.

Flawlash Haren moet verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk melden uiterlijk 24 uur voorafgaande aan de afspraak van de klant.

AFSPRAAK VERZETTEN

Je kan de afspraak tot maximaal 48 uur voor de afspraak kosteloos verzetten/ annuleren.

WERK VAN EEN ANDERE STYLISTE

Wanneer je kunstnagels of biab van een andere salon hebt en je wilt je nagels laten bijwerken door Flawlash Haren dan zullen wij de oude set eerst verwijderen. Dit doen wij omdat we graag een goede staat van jouw nagels willen waarborgen en we niet weten met wat voor merken en producten jouw vorige styliste heeft gewerkt. Voor het verwijderen van de set rekenen wij €15,-

TERUG BETALING VOORWAARDEN

Je betaald voor de tijd, vakkennis, product en andere uitgaven om de behandeling uitvoeren. Op geen enkele voorwaarden wordt er een terugbetaling gedaan om redenen van service en producten. Wanneer je niet tevreden bent over de behandeling, neem dan binnen 72 uur contact op zodat wij dit kunnen bespreken en aanpassen waar mogelijk met een gratis 30 minuten bijwerking als het komt door een falend product of een verkeerde applicatie. Indien de nazorg regels niet zijn nageleefd dan herstellen wij tegen het normaal geldende tarief

Garantie

Flawlash Haren geeft de klant 1 week (7 dagen) garantie op de behandeling en producten. Deze garantie vervalt indien:

 • De klant de nagels heeft laten onderhouden door een andere beautysalon/nagelstyliste.
 • De klant zonder handschoenen met agressieve chemicaliën heeft gewerkt.
 • De klant de nagels heeft afgebeten of opzettelijk afgebroken/afgetrokken.
 • De klant de adviezen voor noodzakelijke onderhoud van de nagels, wenkbrauwen of wimpers, zoals beschreven niet heeft gevolgd.
 • De klant het advies om medische hulp te zoeken niet binnen vijf werkdagen heeft opgevolgd.
 • De klant jonger dan 16 jaar is tijdens het plaatsen van BIAB.
 • De klant zwanger is of medicijnen gebruikt.
 • De klant (extreme) nagelbijter is.
 • De klant heeft olierijke producten rondom de ogen gebruikt.

Nail Art

Indien de klant/Flawlash Haren een voorbeeld toont van een aan te brengen Nail Art ontwerp, dan geldt dit slechts als aanduiding. Het resultaat op de nagels van de klant hoeft niet identiek te zijn aan het getoonde voorbeeld. Het copyright op aangebrachte Nail Art motieven berust bij de beautysalon. Indien de klant de aangebrachte Nail Art laat fotograferen voor commercieel gebruik, moet vooraf toestemming gevraagd worden aan de beautysalon. Flawlash Haren mag hiervoor een redelijke vergoeding eisen.

Betaling

Flawlash Haren vermeldt alle prijzen van behandelingen zichtbaar op de website. De gemelde prijzen zijn inclusief btw. Flawlash Haren vermeldt prijswijzigingen 30 dagen voor de ingangsdatum duidelijk zichtbaar in de beautysalon. Aanbiedingen in advertenties zijn geldig in de aangegeven looptijd en/of zolang de voorraad strekt is. De klant kan contant betalen of betalen middels een betaalverzoek.

Ziekte of Familie omstandigheden

Als jij, of een ander persoon in je huishouden, een infectie of een heftige griep heeft, neem contact op met Flawlash Haren om te kijken naar de mogelijkheid om de afspraak te verzetten naar een later moment. Voor onze eigen veiligheid en die van andere klanten kom a.u.b. niet ziek naar de afspraak. Wanneer je toch ziek naar de afspraak komt kunnen wij de afspraak verkorten, annuleren of verplaatsten naar een moment dat je weer beter bent. Voor een last minute annulering door ziekte of familieomstandigheden kan één keer de afspraak binnen 48 uur geannuleerd of verplaatst worden. Na deze keer is de annulering of de niet komen op de afspraak voorwaarden van toepassing.

Parkeren en openbaar vervoer

Je kunt bij ons gratis parkeren. Bushalte P+R Haren is op ongeveer 5 a 8 minuten loopafstand.