OVER ONS

The first choice for lash, brow & nail lovers

Flawlash 

Ontstaan vanuit passie voor het vak is Flawlash een expert op het gebied van wimperlifting, Henna Brows & Natural Nail Treatments. Hier lees je in het kort iets meer over ons, en hoe Flawlash is begonnen. Mocht je vragen hebben, neem gerust even contact met ons op.

Shirley van Genderen is de trotse oprichter en eigenaar van Flawlash locatie Enschede en Cassandra Pater gepassioneerde oprichter van Flawlash locatie Haren, Groningen. Flawlash is een totaalconcept binnen de wimperextensions industrie. Ooit gestart met een salon op een zolderkamer en paar doosjes wimperextensions. Nu uitgegroeid tot gerenommeerd opleidingsinstituut en een merk dat bekend staat om kwaliteit en luxe!

henna brows groningen haren henna wenkbrauwen haren groningen onnen paterswolde glimmen

Hoe het begon

Voordat ik besloot om mijn ware passie voor creativiteit en schoonheid achterna te jagen, had ik een fulltime carrière. Ik werkte als Online office manager, webdesigner & brandingspecialist in Groningen en was daarnaast moeder.

Als office manager kwam ik in tijden van corona weer terug in contact met Shirley. Ze had een helpende hand nodig op design vlak, maar ook de planning en het technische aspect nam ik voor mijn rekening. We kenden elkaar jaren, dus de klik was vertrouwd en het samenwerken verliep vlekkeloos. Shirley wist van mijn dromen over werken in de beauty industrie. Ik wilde namelijk al jaren een eigen salon starten, maar was ondanks al mijn ervaring en succesvol afgeronde cursussen en trainingen, simpelweg te onzeker om daad bij het woord te voegen. 

Omdat ik geloof dat je met een negatieve gedachtegang geen positieve veranderingen teweegbrengt, kreeg ik door de positieve samenwerking met Shirley steeds meer vertrouwen in mijn kunnen. Ook heb ik een aantal perfectie trainingen bij haar gevolgd om nog zekerder te worden in het behandelen, alle ins en outs van deze branche te leren en mijn hart achterna te gaan. 

Op 12 mei opende ik de deuren van Flawlash locatie Haren. Ik huurde een stoel in de salon van een collega nagelstylist en wist in korte tijd een fijn klantenbestand op te bouwen. Uiteindelijk ben ik in september van hetzelfde jaar nog verhuisd naar een eigen studio om zo meer rust en kwaliteit voor jou te waarborgen. 

Ons uitgangspunt? Uitstralen wat elke vrouw mooi en uniek maakt:  Kracht, zelfvertrouwen, unieke schoonheid en trots!

Flawlash is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een super fijn en gedreven team. Samen werken we hard om aan de top mee te kunnen draaien.

THE PERFECT TEAM

CASSANDRA PATER

EIGENARESSE FLAWLASH LOCATIE HAREN, GRONINGEN

Shirley van Genderen Flawlash locatie Enschede

SHIRLEY VAN GENDEREN

EIGENARESSE FLAWLASH LOCATIE ENSCHEDE, TWENTE

HET MERK FLAWLASH

Ons merk is ontstaan uit een zoektocht naar kwaliteit en de allerbeste producten. De lash & brow industrie is constant is beweging en groeit ontzettend snel. Het aanbod aan behandelingen blijft toenemen, zo ook het aantal producten, merken, opleidingen en gecertificeerde stylisten. Flawlash wil zich graag onderscheiden door te kiezen voor kwaliteit en persoonlijke aanpak. Wij geloven dat kwaliteit het beste resultaat geeft!

Momenteel is Flawlash een toonaangevend bedrijf binnen de industrie met een private label productlijn die zich kenmerkt door luxe en kwaliteit. Het ontwikkelen kost liefde, tijd en energie. Dagelijks zijn we in contact met de beste leveranciers die exclusief werken met Flawlash. Met oog voor luxe en schoonheid, hebben een concept neergezet dat klopt tot in het kleinste detail. Zo heeft Flawlash de zachtste en meest natuurlijke lichtgewicht wimperextensions op de markt gebracht. Deze wimperextensions zijn 70% lichter dan de standaard wimperextensions.

Met onze academy willen we nieuwe stylisten opleiden die zich staande kunnen houden binnen de snel veranderende branche. Zelfverzekerd, voldoende kennis en passie voor het vak zijn essentieel. Onze trainingen zijn dan ook zo ingericht dat we veel persoonlijke aandacht kunnen bieden. Met Flawlash Academy werken we vanuit jouw kracht, zodat jij de beste stylist kunt zijn!

Stap in onze wereld en beleef hoe kwaliteit altijd het beste resultaat geeft. Onze trainingen zijn innovatief en uniek in Nederland. Met ons eigen merk (Flawlash) kiezen wij voor high quality producten waar we niet alleen zelf mee werken, maar die inmiddels in ook binnen-en buitenland verkocht worden. We doen graag waar we het beste in zijn en dat zie je ook terug. Onze producten zijn uniek en van hoogwaardige kwaliteit. Met zorg samengesteld en door ons persoonlijk uitgezocht. Het volledig proces van productie tot verzending houden we nauwkeurig in de gaten.

Flawlash haren beeldmerk nagelsalon, wimpersalon, wenkbrauwspecialist groningen